Om oss i Brekke Sanitær

Brekke Sanitær ble etablert i 1980 - AS i 1998 og flyttet i nye lokaler i 2001 og her har vi vært siden.

Butikken ble renovert i 2004. Vi holder til i Nordre Vestfold, på fjellet over Holmestrand 3 km fra nye E-18. Ta av ved Island, Marché på Grelland, og kjør mot Holmestrand. Da finner du oss på venstre hånd ved CoopExtra. Stor gratis parkeringsplass!

  • Rørleggermester Mads A. Brekke begynte i bransjen i 1966. Han startet egen rørleggerbedrift i 1980. Rørleggerbutikken på Gullhaug åpnet vi i 1990. Sønnen Arild Brekke tok i 2002 over som daglig leder. 
  • Januar 2003 overtok vi firmaet J. Wessel Johansen. Kundeområdet ble da utvidet til Hof, Eidsfoss, Hvittingfoss, Svarstad, mot Kongsberg og mer i Sande
  • I mars 2004 ble vi med i Varme & Bad. Dette har vært med på å videreutvikle bedriften til det den er i dag. Nå i 2013 er vi 9 ansatte. 
  • 1. august 2007 hadde vi offisiell åpning av gasstasjon på Gullhaug. Vi betjener bilfyllingspumpen og selger propan på flasker fra vår forretning. 


Her har vi et godt utvalg av baderomsmøbler, dusjkabinett, dusjhjørner, boble- og badekar, toaletter og baderomstilbehør. Du finner mye til badet og det i de fleste prisklasser. De fleste bygg vi har, blir levert med vannbåren varme, og kan tilby den oppvarmingskilden du som kunde ønsker. Det kan være gass, varmepumpe med energi fra fjell, sjø, eller luft. Kunden kan også velge mellom vedfyrt eller oljefyrt kjele.